Gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus neemt Van der Linde ook maatregelen.

  • Om de veiligheid van eilanders en gasten te waarborgen adviseren wij het advies van de burgermeester op te volgen;
  • Het is niet langer mogelijk om te boeken tot 7 april als aankomstdag;
  • Heeft u een reservering met een aankomstdag voor 7 april. Neem dan contact met ons op.

Wij begrijpen dat deze situatie ook voor u vervelend is. Echter is de gezondheid van onze medewerkers en die van u als gast het belangrijkste.

Wij hopen op uw begrip

Van der Linde Vakanties

De mooiste accommodaties in de noordkop van Texel

Het is een prachtig stuk Texel, waar u een combinatie vindt van weids boerenland én bijzondere natuurgebieden als De Muy, De Slufter en De Nederlanden. Met aan de ene kant de duinen, aan de andere kant de waddendijk. En natuurlijk dat lange ongerepte strand.

Bovendien zit u in al onze accommodaties altijd in of vlakbij De Cocksdorp, een gemoedelijk dorpje, vlak aan de kust, daar waar de Noordzee overgaat in de Waddenzee. Hier kunt u met een beetje geluk op een heldere nacht drie vuurtorens tegelijk zien schijnen: die van Texel (vlakbij en te beklimmen) én die van Vlieland en Terschelling.

Welke accommodatietype kiest u?
Van Villa’s tot appartementen, voor ieder wat wils

Een greep uit onze arrangementen
Profiteer van fantastische aanbiedingen

Heeft u ons digitale magazine al gezien?

Ga lekker bladeren en alvast fantaseren over een vakantie of weekendje weg naar Texel. Dikke kans dat u in deze gids een geschikte accommodatie vindt. En komt u er niet uit of heeft u speciale wensen: bellen kan altijd!

Bekijk ons magazine

Beleef Texel

Maak alvast kennis met onze accommodaties met onze virtuele tour.

Bekijk virtuele tour

Tips op Texel
Er is altijd wat te doen!

Welkom in het prachtige noorden van Texel!

Van der Linde is nog een echt Texels familiebedrijf, kleinschalig en overzichtelijk. Zodat u als gast weet met wie u te maken heeft. Of u nu een fiets bij ons huurt óf bij ons logeert in een van de vakantiewoningen.

Persoonlijke service staat bij Van der Linde voorop. In deze gids maakt u, behalve met onze vakantiewoningen, ook alvast kennis met een paar van onze medewerkers.

Kamperen bij de paardenboer aan de Krimweg

Een mooie manier om uw vakantie door te brengen is kamperen bij de boer. In uw eigen tent of caravan prachtig landelijk en vrij kamperen net buiten het dorp De Cocksdorp in het mooie noordelijke gedeelte van Texel. Elke campingplaats heet privé sanitair.

Meer informatie