Geniet van uw vakantie op Texel: verblijf in onze luxe bungalows of villa’s

Ontdek het beste van Texel in onze topaccommodaties gelegen in het prachtige noorden van het eiland. Dit gebied, waar weidse landerijen samenkomen met unieke natuurgebieden zoals De Muy, De Slufter en De Nederlanden, biedt een schitterende omgeving voor uw vakantieverblijf. Tussen de duinen en de Waddendijk vindt u onze charmante bungalows en luxe villa's met uitzicht op een lang, ongerept strand.

In de directe omgeving van onze comfortabele bungalows en villa’s vindt u De Cocksdorp, een gastvrij dorp aan de kust waar de Noordzee overgaat in de Waddenzee. Vanaf hier kunt u, met een beetje geluk tijdens een heldere nacht, zelfs drie vuurtorens zien schijnen: de beklimbare vuurtoren van Texel en die van de naburige eilanden Vlieland en Terschelling.

Welke accommodatietype kiest u?
Van Villa’s tot appartementen, voor ieder wat wils

Een greep uit onze arrangementen
Profiteer van fantastische aanbiedingen

Heeft u ons digitale magazine al gezien?

Ga lekker bladeren en alvast fantaseren over een vakantie of weekendje weg naar Texel. Dikke kans dat u in deze gids een geschikte accommodatie vindt. En komt u er niet uit of heeft u speciale wensen: bellen kan altijd!

Bekijk ons magazine

Beleef Texel

Maak alvast kennis met onze accommodaties met onze virtuele tour.

Bekijk virtuele tour

Tips op Texel
Er is altijd wat te doen!

Welkom in het prachtige noorden van Texel!

Van der Linde is nog een echt Texels familiebedrijf, kleinschalig en overzichtelijk. Zodat u als gast weet met wie u te maken heeft. Of u nu een fiets bij ons huurt óf bij ons logeert in een van de vakantiewoningen.

Persoonlijke service staat bij Van der Linde voorop. In deze gids maakt u, behalve met onze vakantiewoningen, ook alvast kennis met een paar van onze medewerkers.

Kamperen bij de paardenboer aan de Krimweg

Een mooie manier om uw vakantie door te brengen is kamperen bij de boer. In uw eigen tent of caravan prachtig landelijk en vrij kamperen net buiten het dorp De Cocksdorp in het mooie noordelijke gedeelte van Texel. Elke campingplaats heeft een privé sanitair.

Meer informatie