Het Dorp

Deze prachtige, compleet gerenoveerde bungalows liggen rondom het centrum van De Cocksdorp en op enkele minuten afstand van bos, duinen en strand. 

Boek nu!

Genieten in een gemoedelijk dorp en mooie natuur

Al deze accommodaties liggen rondom het gemoedelijke De Cocksdorp. Een dorp dat omringt wordt door natuur en waarbij u binnen enkele minuten met uw voeten op het strand staat of geniet van de bijzondere natuurgebieden als de Muy of de Slufter. De Cocksdorp is geschikt voor mensen die van rust en ontspanning houden, en voor mensen die van een actieve vakantie houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen, wandelen, verschillende watersporten, golfen of paardrijden. In De Cocksdorp vindt u een rijkelijk aanbod aan restaurants en winkels. 

Boek nu!

De Cocksdorp is geschikt voor mensen die van rust en ontspanning houden, en voor mensen die van een actieve vakantie houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen, wandelen, verschillende watersporten, golfen of paardrijden. 

Boek nu!

De Cocksdorp

De Cocksdorp. Een interessant en gemoedelijk dorp in de noordkop van Texel. Met verschillende historische monumenten, kerken en de vuurtoren, maar ook een prachtig educatief waterplein voor kinderen. Een gezellig dorp met verschillende winkels, restaurants, vele sportactiviteiten, een ijsboerderij en een golfbaan, maar waar ook verschillende evenementen worden georganiseerd. Van (Duper)markten tot vliegshows op het nabijgelegen vliegveld. 

Omringt door natuurgebieden

De Cocksdorp is rijk aan prachtige natuur. Rondom de Cocksdorp liggen vele indrukwekkende natuurgebieden als: De Muy, De Slufter, De Nederlanden, De Volharding, De Schorren en natuurlijk het Waddengebied. 

Bungalows_8a_nieuw_HR_12_StefanKrofft2019.jpg

Bungalows_10+12_nieuw_05_StefanKrofft2019.jpg.jpg

10en12_buitenom_juni2019_10_StefanKrofft_2019.jpg

8a_zomer2019_07_StefanKrofft_2019.jpg

Bungalows_8a_nieuw_HR_02_StefanKrofft2019.jpg

Bungalows_8a_nieuw_HR_11_StefanKrofft2019.jpg