Een authentieke stolpboerderij in een prachtige boomgaard

Hoeve Holland, een authentieke, rietgedekte stolpboerderij uit 1856, omringt door een boomgaard. Prachtig gerenoveerd en voorzien van verschillende mooie appartementen waardoor u zich omringt in het pure en landelijke leven van Texel.

Boek nu!

Hoeve Holland

Hoeve Holland ligt aan de Hollandse weg, circa anderhalve kilometer van het centrum van De Cocksdorp. De omgeving biedt alles waar Texel zo geliefd om is, prachtige natuur, vergezichten, ruimte, rust, weidsheid, vrijheid en stilte. U ervaart het pure landelijke leven nergens zo intens als in en om Hoeve Holland. 

Boek nu!

Gun uzelf een verblijf in Hoeve Holland. Gegarandeerd een vakantie om nooit te vergeten!

Boek nu!

Verschillende accommodaties

Hoeve Holland beschikt over verschillende soorten appartementen. Er zijn verschillende appartementen voor 2 personen, 4 personen en 6 personen. Ook zijn honden in sommige appartementen van harte welkom. In de centrale hal in Hoeve Holland kunt u gratis gebruikmaken van de wasmachine en droger. Parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats. Op deze parkeerplaats staat een oplaadpaal voor een elektrische auto. Uw fietsen kunt u stallen in de afsluitbare centrale fietsenberging. Hiernaast is nog een extra terras waar u gebruik van mag maken. 

Hoeve_Holland_buitenom_01_StefanKrofft_2019.jpg

Hoeve_Holland_W6_01_StefanKrofft2019 (7).jpg

Hoeve_Holland_R1_04_StefanKrofft_2019.jpg

Hoeve_Holland_S2_01_StefanKrofft2019 (3) - kopie.jpg

Hoeve_Holland_S5_06_StefanKrofft2019.jpg

Hoeve_Holland_T3_08+09_StefanKrofft2019.jpg