Klein Axel

Geniet van een geweldige vakantie in een landelijke omgeving op een idylisch boerenerf, tegelijkertijd veel privacy en ruimte rondom uw accommodatie.

Boek nu!

Klein Axel

Klein Axel is gelegen opdichtbij zowel de Wadden- als de Noordzee (met strand en duinen).  een rustig gelegen boerenerf, ten noorden van De Cocksdorp. Hier kunt u rustig genieten van het eilandleven op Texel. Dich tbij zowel de Wadden- als de Noordzee (met strand en duinen). 

Boek nu!

Privacy, rust, ruimte en ontspanning. Dat is Klein Axel!

Boek nu!

Hoeve Axel
Hoeve Axel ligt in de noordelijke punt van het eiland Texel. De Cocksdorp is het dichtstbijzijnde dorp en bevindt zich op 800 meter vanaf de boerderij. Hoeve Axel is een gemengd bedrijf. Dit betekent dat op de boerderij veehouderij, akkerbouw en toerisme aanwezig is. De veehouderij bestaat uit ongeveer 140 luxe stieren, die worden gehouden voor het vlees. Narcissenbollen, pootaardappelen, suikerbieten, maïs en tarwe zijn de belangrijkste akkerbouwgewassen, die verdeeld over zo’n 140 ha, worden geteeld.

De Cocksdorp
De Cocksdorp. Een interessant en gemoedelijk dorp in de noordkop van Texel. Met verschillende historische monumenten, kerken en de vuurtoren, maar ook een prachtig educatief waterplein voor kinderen. Een gezellig dorp met verschillende winkels, restaurants, vele sportactiviteiten, een ijsboerderij en een golfbaan, maar waar ook verschillende evenementen worden georganiseerd. Van (Duper)markten tot vliegshows op het nabijgelegen vliegveld. 

61_Klein_Axel_nw interieur en buitenom_StefanKrofft_2019 (9).jpg

61_Klein_Axel_nw interieur en buitenom_StefanKrofft_2019 (5).jpg

61_Klein_Axel_nw interieur en buitenom_StefanKrofft_2019 (6).jpg