Villapark Buytenveldt = Onbezorgd en luxueus genieten

Ga op ontdekkingstocht op Texel! Beleef een geweldige vakantie in een super luxe, compleet nieuwe villa met sauna in de Cocksdorp. De eerste villa’s van ons nieuwe villapark ‘Buytenveldt’ zijn in mei 2021 gereed. 

Boek nu!

Villapark Buytenveldt

Aan de rand van de Cocksdorp, op enkele minuten van het strand, wordt een nieuw villapark gerealiseerd: Villapark Buytenveldt. Op deze prachtige lokatie in de Cocksdorp, omringt door natuur, staat u binnen enkele minuten met uw voeten op het strand. Op steenworpafstand vindt u de duinen, het bos en winkels of restaurants. Vanaf uw villa heeft u directe aansluiting op verschillende wandel- en fietsroutes.

Boek nu!

Geniet als één van de eerste in één van de luxe villa's. De villa's zijn vanaf mei 2021 te boeken.

Boek nu!

Luxe en onbezorgd genieten
Op het nieuwe villapark is luxe onze standaard. Er worden 6 luxe ruime en vrijstaande villa’s gebouwd met een oppervlakte van 99m2. In deze villa ontbreekt het u aan niets. Alle villa’s beschikken over een sauna, een luxe open woonkeuken, binnen én buiten een sfeerhaard en drie slaapkamers waarvan twee met eigen badkamer. Ook zijn er villa’s met een sauna. Vanaf uw terras kijkt u prachtig over het uitgestrekte Krimbos. 

Rust, ruimte en natuur
Rust, ruimte, luxe en natuur. Dat krijgt u op Villapark Buytenveldt. Maar ook voor mensen die van een actieve vakantie houden, heeft zowel de Cocksdorp als Texel veel te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen, wandelen, verschillende watersporten, golfen of paardrijden. Dit maakt het een geschikte vakantie voor jong en oud. 

Buytenveldt badkamer 1

Buytenveldt master bedroom

Buytenveldt woonkamer

Buytenveldt slaapkamer boven

Buytenveldt Keuken

Luxe Villa Buytenveldt