Hoeve Bouwlust

Van luxe ingerichte appartementen tot luxe vrijstaande villa's met wellness. Op Hoeve Bouwlust waant u zich in luxe en komt u volledig tot rust op het mooie eiland Texel.

Boek nu!

Onbezorgd genieten, omringt door natuur

In het Noordelijkste puntje van Texel, aan de rand van de Cocksdorp, ligt Hoeve Bouwlust. Doordat het omringt wordt door natuur, wordt u wakker met het geluid van vogels. Binnen enkele minuten staat u met uw voeten op het strand. Of stap vanuit uw accommodatie op de fiets en geniet van één van de prachtige fietsroutes die langs Hoeve Bouwlust gaan. Op steenworpafstand vindt u de duinen, het bos en winkels of restaurants.

Boek nu!

Gun uzelf de luxe en onbezorgdheid van een vakantie op Hoeve Bouwlust!

Boek nu!

Prachtige appartementen

Hoeve Bouwlust is een markante oude boerderij die in 2017 fraai gerestaureerd is met behoud van de authentieke details. Hoeve Bouwlust is een grote en sfeervolle boerderij nabij het Krimbos, waar zes ruime appartementen in zijn gerealiseerd. Ieder appartement heeft een eigen terras en open tuin. De zoveel mogelijk authetiek gehouden boerderij is volledig gemoderniseerd en alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien. 

Luxe villa's

De luxe villa's zijn in 2017 opgeleverd. Prachtige villa's waar het u aan niets ontbreekt. De villa's zijn beschikbaar voor 6 tot 10 personen met slaapkamers en badkamers en suite en een apart toilet. De Wellnessvilla is voorzien van een sauna, turks stoombad en whirlpool. Dat gunt u zichzelf toch ook?  

Accommodaties Hoeve Bouwlust
Appartementen en Villa's

Bouwlust_F_buiten_met_terrasschermen05_StefanKrofft_2019.jpg

F_WEB_wellness vanaf deur_2017_krofft.jpg

F_WEB_wellness sauna_2017_krofft.jpg

F_WEB_eettafel_2017_krofft.jpg

Bouwlust_6pers_villa_02©StefanKrofft2017.jpg.jpg

WEB_Bouwlust_8pers_villa©StefanKrofft2017 (25).jpg