Luxe villa's

3 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Ligging
Keuken
Badkamer 5
Overige

NIEUW in 2017: Deze rookvrije Luxe Villa op het terrein van Bouwlust is van alle luxe voorzien met o.a. een unieke wellnessruimte, een luxe woonkeuken met kookeiland, een ruime lichte woonkamer met sfeerhaard, 5 slaapkamers en 5 badkamers. Deze woning is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

10
De Cocksdorp

Nieuw in 2017: Deze Luxe Villa op het terrein van Bouwlust is van alle luxe voorzien met o.a. een luxe woonkeuken met kookeiland, een ruime licht woonkamer met sfeerhaard, 4 slaapkamers en 4 badkamers. Deze woning is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Vanaf 5 januari 2018 is in deze woning één hond toegestaan.

8
De Cocksdorp

NIEUW in 2017: Dit nieuwe vrijstaande landhuis (bouw winter/voorjaar 2017) ligt naast onze appartementen boerderij "Hoeve Bouwlust" (net buiten het dorp De Cocksdorp). Deze luxe woning heeft een terras met luxe tuinmeubelen , waar u heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht op het Krimbos. Op het terrein is een grote speelweide met een speeltoestel voor kinderen. Deze woning is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Per 5 januari 2018 is in deze woning één hond toegestaan.

6
De Cocksdorp