Naar Texel vakantieverhuur

Naar Texel is al sinds 1986 een vertrouwd adres voor vele toeristen die jaarlijks ons eiland bezoeken. Sinds die tijd verwelkomen wij dan ook jaarlijks duizenden bezoekers.

Ons aanbod vakantieverblijven is breed. Wij verhuren in totaal ruim 30 accommodaties. Een keuze uit bungalows, luxe villa’s, appartementen,  en kampeerplaatsen. Al onze vakantieverblijven hebben een prachtig rustige ligging.

Naartexel staat voor een gemoedelijk sfeer met persoonlijk contact. Geen 0900 nummers, maar direct persoonlijk contact met onze mensen. Wij staan 24/7 voor u klaar met een team van 5 mensen. Tevens staan we bekend om onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en bieden we naast het verblijf ook direct mobiliteit. Naartexel is namelijk onderdeel van Van der Linde Fietsverhuur waardoor u direct uw fietsen (met korting) kunt huren bij uw verblijf. Zo bent u van alle gemakken voorzien en kunt u het eiland in alle rust verder ontdekken.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Vul dan onderstaande contactformulier in of neem direct contact met ons op via: 0222 316432
Vestigingsadres: Kikkertstraat 3, 1795 AA – de Cocksdorp
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom naar Texel

Voor een heerlijke vakantie
Bekijk ons aanbod accomodaties